Data: 2014-10-12 13:57:07
Temat: Re: Paluchy w jedzeniu.
Od: Trybun <I...@j...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2014-10-10 22:56, ja pisze:
>
>
> czytam ten watek i czytam i oczom nie wierze .. i jutro chyba zrobie
> sobie gołabki :)
>
> raczkami swoimi wymieszam mieso z podsmazona cebula, przyprawami i
> ryzem...
> a potem raczkami moimi ułoże na liściu kapusty, zawine a potem
> zastanowie sie czy do piekarnika czy do garnka... to bedzie zalezalo
> od posiadanego czasu ..
>
> aaa w miedzyczasie paluchem (zeby byc w temacie) nabiore kawałek
> farszu i spróbuję.. coby sprawdzic czy aby nie za mało soli? a może
> pieprzu?
>
>
> no!
>
Ale co to ma do obmacywanie praktycznie każdego kęsa gołymi łapskami
zaraz przed podaniem tego klientowi?
|