Data: 2005-09-03 12:00:45
Temat: Re: Paprykarz szczecinski
Od: "Adrian" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Konrad Kosmowski" <k...@g...com> napisał w wiadomości
news:e2bnu2-803.ln1@kosmosik.ath.cx...
>
> Z tą jakością to przesadzasz - jakby coś było nie tak z jakością, ludzie
> chorowali po tym itd. to by nie było już na rynku, te reguły działają,
> szczególnie w dobie gdzie istnieje konkurencja itd. Myślę że jakość jest
> obecnie zadowalająca. :P Z pewnością lepsza niż za komuny.
>
Niekoniecznie, niska jakość nie oznacza toksyczności tylko mizerne wartości
odżywcze
Np. do pasztetów pcha się teraz całą masę syfów typu skrobia czy soja, tak
że po pasztecie może ci cukier (!) we krwi skoczyć, a do tego resztki
wartości odżywczych się nie będą wchłaniać :/
|