Data: 2005-09-03 19:04:00
Temat: Re: Paprykarz szczecinski
Od: "@nn" <jurek@post>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisał
w wiadomości news:5b9jh198dqv3ucr7snob0fgakka95jn03b@4ax.com...
> On Sat, 3 Sep 2005 14:00:45 +0200, "Adrian"
> <a...@p...onet.pl> wrote:
>
>>
>>U?ytkownik "Konrad Kosmowski" <k...@g...com> napisa? w
>>wiadomo?ci
>>news:e2bnu2-803.ln1@kosmosik.ath.cx...
>>>
>>> Z t? jako?ci? to przesadzasz - jakby co? by?o nie tak z jako?ci?,
>>> ludzie
>>> chorowali po tym itd. to by nie by?o ju? na rynku, te regu?y
>>> dzia?aj?,
>>> szczególnie w dobie gdzie istnieje konkurencja itd. My?l? ?e jako??
>>> jest
>>> obecnie zadowalaj?ca. :P Z pewno?ci? lepsza ni? za komuny.
>>>
>>Niekoniecznie, niska jako?? nie oznacza toksyczno?ci tylko mizerne
>>warto?ci
>>od?ywcze
>>Np. do pasztetów pcha si? teraz ca?? mas? syfów typu skrobia czy
>>soja, tak
>>?e po pasztecie mo?e ci cukier (!) we krwi skoczy?, a do tego resztki
>>warto?ci od?ywczych si? nie b?d? wch?ania? :/
>>
> Dawniej do pasztetowej dodawali papier toaletowy...nie znam
> wartosci odzywczych celulozy...pewnie niesko kaloryczna :PP
Ooooo.... to juz nie dają???? o_O Bo zmiany (na lepsze) w smaku jakoś
nie zauważyłam :))
Ania
--
~*~*~* Moje dziecki: http://tinyurl.com/bdgxw *~*~*~
*~* Pisz tu: http://www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ *~*
*~* Chcesz zagrać? Szukaj na Kurniku: jainaproudmoore *~*
|