Data: 2000-11-06 22:26:49
Temat: Re: Parapetówa/Brie
Od: Magdalena Bassett <m...@w...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Kawalek sera brie zawiniety w kawalek kupnego francuskiego ciasta,
pieczony w bardzo goracym piekarniku okolo 20 minut, podany z cienko
pokrojona bulka paryska do wygrzebywania lejacego sie sera. Mozna ser
podsypac ziolami czy kminkiem.
Magdalena
Popi wrote:
>
> jako taki maly dodatek (np. gadget do piwa lub wody ognistej) polecam zwykle
> chipsy ze sklepu maczane w sosie tzatziki (nikt nie wie jak sie to pisze
> -) )
>
> pozdr
>
> Popi
>
> ps
> a dokladniej to zaskoczyc czym: miesem, rybka, zapiekanka czy to obojetne ?
>
> Użytkownik "Ewa" <e...@f...szkoly.edu.pl> napisał w wiadomości
> news:8u5vna$slt$1@news.tpi.pl...
> > Przeprowadziłam się do nowego mieszkania i mam zamiar zrobić parapetówę.
> > Proszę o przepisy na sałatki, ciepłe dania i ciasta co zawsze i wszystkim
> > się udają. Wdzięczna Ewa.
> >
> >
|