Data: 2008-09-20 10:08:54
Temat: Re: Pasta z czerwonej papryki?
Od: "Prawusek" <p...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
<i...@g...pl> wrote in message
news:7a388298-1043-42f5-92cf-c85fc9b853ed@k7g2000hsd
.googlegroups.com...
On 19 Wrz, 20:15, "fuksa" <f...@w...pl> wrote:
> Użytkownik "Ikselka"
>
> >http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=5
93) - to będzie
> > właśnie to; zrobię połowę z samej papryki, bez bakłażana, a połowę z
> > nim. Dzięki za podpowiedź :-)
>
> i jak wyszło?
> bo mam paprykę i się zastanawiam, czy z bakłażanem, czy bez robić?
>
> Ola
I tak, i tak :-)
Dobre wyszło. Tylko na przyszłość doprawię bardziej pikantnie oraz
dodam suszonej czerwonej sproszkowanej papryki, bo "samo paprykowe"
wyszło mi jasne jakieś, jak na paprykowe.
Dodasz, gdy otworzysz - przy potrawie.
|