Data: 2008-09-20 21:17:26
Temat: Re: Pasta z czerwonej papryki?
Od: i...@g...pl
Pokaż wszystkie nagłówki
On 20 Wrz, 12:08, "Prawusek" <p...@i...pl> wrote:
> <i...@g...pl> wrote in message
>
> news:7a388298-1043-42f5-92cf-c85fc9b853ed@k7g2000hsd
.googlegroups.com...
> On 19 Wrz, 20:15, "fuksa" <f...@w...pl> wrote:
>
> > Użytkownik "Ikselka"
>
> > >http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=5
93) - to będzie
> > > właśnie to; zrobię połowę z samej papryki, bez bakłażana, a połowę z
> > > nim. Dzięki za podpowiedź :-)
>
> > i jak wyszło?
> > bo mam paprykę i się zastanawiam, czy z bakłażanem, czy bez robić?
>
> > Ola
>
> I tak, i tak :-)
> Dobre wyszło. Tylko na przyszłość doprawię bardziej pikantnie oraz
> dodam suszonej czerwonej sproszkowanej papryki, bo "samo paprykowe"
> wyszło mi jasne jakieś, jak na paprykowe.
>
> Dodasz, gdy otworzysz - przy potrawie.
No niby tak, ale jednak mam niedosyt. Wiem, że istnieją rózne,
bardziej "barwnikowe" i esencjonalne w smaku odmiany papryki, tylko
muszę do nich dotrzeć.
|