Data: 2010-12-22 12:29:44
Temat: Re: Pasztet - pytanie techniczne
Od: "Panslavista" <p...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Szpilka" <s...@g...pl> wrote in message
news:iespi6$h6u$1@inews.gazeta.pl...
>
> Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:1en1cresrl74j$.1f0toyedj4ilu$.dlg@40tude.net...
>> Dnia Tue, 21 Dec 2010 12:19:57 +0100, Szpilka napisał(a):
>>
>>> Kupiłam w sumie 4 kg.
>>> Jak się okaże, że wyjdzie tego dużo, to najwyżej poświęcę na ten pasztet
>>> dużą blachę, co miała być do sernika :-)
>>
>>
>> Lekko podpieczony pasztet (w foremkach) zapakowac w folię spożyczą i
>> zamrozić - przed uzyciem rozmrozić i dopiec na rumiano. Będzie jak świeżo
>> zrobiony.
>
> A, upiekłam wszystkie foremki tak samo. Na brązowo.
> Połowa już w zamrażalniku.
> :-)
>
> Sylwia
Mam uszka z grzybów w chłodziarce oraz pełną prawie brytfannę gołąbków,
wywar na sos grzybowy oraz składniki na paellę, którą mogę zrobić w każdej
chwili fi = (60cm).
|