Data: 2001-09-10 10:20:13
Temat: Re: Patison - pomocy
Od: Robert Keller <n...@k...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Barbara wrote:
> > Wlasnie zostalam obrarzona kilkoma patisonami
> wiesz, to szczyt, zeby obrazac kogos patisonami...kiedys rzucano pomidorami
> a teraz patisony...nie masz siniaków?
ROTFL! Nastepnym razem bardziej musze uwazac na literowki ;-) Bo nic mi
tu nie przepuszcza ;-)))
> A tak na serio:
> Patisona mozna jak inne dyniowate (kabaczek, cukinia) dodac do lecza,
> gulaszu z warzywami, zetrzec na placki (jak ziemniaczane), dodac do
> zapiekanki, zamarynowac jak dynie czy gruszki na slodko-kwasno...
> pozdrawiam serdecznie
> Basia
Dzieki!
Rowniez serdecznie pozdrawiam
Aneta
|