Data: 2000-01-24 09:14:01
Temat: Re: Pieczarki
Od: "ostry" <o...@e...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Możn ajako zakąskę zrobić pieczarki panierowane.
Kupujemy średniej wielkości pieczarki, wycianmy nożki. Kapelusze solimy i
pieprzymy a następnie odstawiamy na ok. 2 h mieszając od czasu do czasu
chodzi o to, aby pieczarki "nabrały" soli i pieprzu). Następnie pieczarki
panierujemy w jajku i panierce jaką lubimy ( można dodać suszonej bazyli ) i
smażymy ok.10 minut na głębokim tłuszczu.
--
-----IZBA PRZYJEC PSS-----
OS3 - 28752610
Member of Spammers Club
--------------------------------------
Rurek WS napisał(a) w wiadomości: <3...@n...astercity.net>...
>Witam.
>Potrzebuje kilka ciekawych przepisów na potrawy z pieczarkami.
>Pozdrawiam kuchmistrzów.
>
>
>
|