Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pieczenie barana. Re: Pieczenie barana.

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Pieczenie barana.

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new
sgate.onet.pl!newsgate.pl
From: m...@p...onet.pl (Kot)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Pieczenie barana.
Date: 14 Apr 2004 19:14:53 +0200
Organization: email<>news gateway
Lines: 21
Message-ID: <1081962486.19468.5.camel@localhost>
References: <2...@n...onet.pl>
NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.test.onet.pl 1081962893 10564 213.180.130.18 (14 Apr 2004 17:14:53
GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 14 Apr 2004 17:14:53 GMT
X-Mailer: Ximian Evolution 1.4.6-1mdk
X-Received: from ABoulogne-109-1-5-58.w81-50.abo.wanadoo.fr ([81.50.199.58]:51859
"EHLO [81.50.199.58]") by ps1.test.onet.pl with ESMTP id
<S675213AbUDNROO>; Wed, 14 Apr 2004 19:14:14 +0200
X-Received: from ABoulogne-109-1-5-58.w81-50.abo.wanadoo.fr ([81.50.199.58]:51859
"EHLO [81.50.199.58]") by ps1.test.onet.pl with ESMTP id
<S675213AbUDNROO>; Wed, 14 Apr 2004 19:14:14 +0200
X-Received: from ABoulogne-109-1-5-58.w81-50.abo.wanadoo.fr ([81.50.199.58]:51859
"EHLO [81.50.199.58]") by ps1.test.onet.pl with ESMTP id
<S675213AbUDNROO>; Wed, 14 Apr 2004 19:14:14 +0200
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:198389
Ukryj nagłówki

On Wed, 2004-04-14 at 18:02, Wladyslaw Los wrote:

> > Biesiada ma być w epoce trudnej do określenia, raczej wczesne
> > średniowiecze. Jak ktoś czytał Sapkowskiego, to w takich czasach ma
> > być ona przygotowana.
>
> Zależy co Sapkowskiego. Narrenturm to raczej późne średniowiecze, a
> Wiedźmin żyje w epoce dość nieokreślonej. Zresztą, jeżeli Ci chodzi o
> nawiązanie do tych powieści, to nie musisz przejmować się realiami.

A poza tym, jesli Sapkowskiego, to raczej, perliczki, sterlety, sarnina,
pasztet z... zaraza, nie wiem z czego ;))) Ewentualnie zupa rybna. A jak
rybna, to najlepiej flisacka. I wegorz marynowany, raki i balia na
cztery osoby... Uj, ponioslo mnie ;)))

--
Kot <m...@p...onet.pl>

--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
14.04 Marcin 'Notoz' Miętki
15.04 Ulka
15.04 Filip J
15.04 Tomasz
15.04 Maciej L.
15.04 Docktor
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6