Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pieczenie jesiotra Re: Pieczenie jesiotra

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Pieczenie jesiotra

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.task.gda.pl!not-for-mail
From: jadrys <i...@w...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Pieczenie jesiotra
Date: Tue, 17 Mar 2009 16:57:43 +0100
Organization: CI TASK http://www.task.gda.pl/
Lines: 40
Message-ID: <gpoh9h$si1$3@news.task.gda.pl>
References: <gph0v2$4d6$1@mx1.internetia.pl> <gpkust$af6$2@news.task.gda.pl>
<gpkvbb$r7$1@inews.gazeta.pl> <gpl0cg$2ee$1@news.onet.pl>
<gpl161$7uv$1@mx1.internetia.pl> <gpniab$v0s$1@mx1.internetia.pl>
<h4nv7om0lx0w.4y6dfvesyjj9$.dlg@40tude.net>
NNTP-Posting-Host: public-gprs34217.centertel.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: news.task.gda.pl 1237305460 29249 91.94.5.181 (17 Mar 2009 15:57:40 GMT)
X-Complaints-To: a...@n...task.gda.pl
NNTP-Posting-Date: Tue, 17 Mar 2009 15:57:40 +0000 (UTC)
User-Agent: Thunderbird 2.0.0.19 (Windows/20081209)
In-Reply-To: <h4nv7om0lx0w.4y6dfvesyjj9$.dlg@40tude.net>
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:321223
Ukryj nagłówki

Ikselka pisze:
> Dnia Tue, 17 Mar 2009 08:00:01 +0100, michalek napisał(a):
>
>
>> "michalek" <m...@g...com> wrote in message
>> news:gpl161$7uv$1@mx1.internetia.pl...
>>
>>> Wg mnie najlepszy jest pieczony i pałaszowany na zimno z pikantnym sosem.
>>>
>>>> Oczywiście że dla mnie..Gusty i smaki są różne.
>>>> Ja zasadniczo nie przepadam za rybami wędzonymi,wolę pieczone, smażone,
>>>> ale wędzonego jesiotra uważam za rarytas..
>>>>
>>>>
>>> Wedzonego tez sobie zamowię, ale na razie spróbuję
>>> pieczonego. Dzisiaj wkładam do piekarnika.
>>> M
>>>
>>>
>> Wczoraj wieczorem jadłem pieczonego.. i wiecie,
>> nieco się zawiodłem. Mam wrażenie, że pstrąg nie byłby
>> gorszy (a jednak tańszy). Dobry jest, delikatny, tylko kilka
>> ości poza kręgosłupem ale bez zachwytów.
>> Na czwartek mam zamówione uwędzenie jesiotra i pstrąga.
>> W sobotę będzie degustacyjne pałaszowanie :)
>>
>> M
>>
>
> Mniam: nam zapewnia wędzone gorące ryby sąsiad - ale i sami z mężem na
> święta już sobie sami uwędzimy, żadna filozofia. Smak gorących/ciepłych ryb
> prosto z wędzarni jest nieporównywalny z niczym.
>
A zwłaszcza jesiotra..

--
Linuks to system dla myślących użytkowników.. Ja

A Debian jest pierwszym sekretarzem tego
systemu... Również ja

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?