Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pieczenie w folii aluminowej Re: Pieczenie w folii aluminowej

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Pieczenie w folii aluminowej

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!newsgate
.pl
From: i...@r...com.pl (Macabra)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Pieczenie w folii aluminowej
Date: 18 Nov 2001 20:17:39 +0100
Organization: email<>news gateway
Lines: 25
Message-ID: <01a001c17065$b431b990$d00d63d9@nieznany>
References: <9t3a4p$p72$1@sunflower.man.poznan.pl> <9t6ffj$kbo$1@news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.onet.pl 1006111059 31208 192.168.240.245 (18 Nov 2001 19:17:39 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 18 Nov 2001 19:17:39 GMT
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6700
X-Received: from nieznany (qd208.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl [217.99.13.208]) by
mail.dialcom.com.pl (8.10.0/8.10.0) with SMTP id fAIJPK116852 for
<p...@n...pl>; Sun, 18 Nov 2001 20:25:21 +0100
X-Received: from nieznany (qd208.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl [217.99.13.208]) by
mail.dialcom.com.pl (8.10.0/8.10.0) with SMTP id fAIJPK116852 for
<p...@n...pl>; Sun, 18 Nov 2001 20:25:21 +0100
X-Received: from nieznany (qd208.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl [217.99.13.208]) by
mail.dialcom.com.pl (8.10.0/8.10.0) with SMTP id fAIJPK116852 for
<p...@n...pl>; Sun, 18 Nov 2001 20:25:21 +0100
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:82438
Ukryj nagłówki

From: "Kamila Perczak" <c...@m...pl>

> No, to proszę:
>
> Bierzesz tuszkę pstrąga. Leciutko solisz, obsypujesz tymiankiem, mielonym
> cynamonem i potłuczonymi goździkami. Napychasz sparzonymi rodzynkami i
> migdałami. Możesz dodać wiórek masła. Zawijasz w folię, pieczesz ok. 15
> minut w +/- 180 stopniach. Smacznego życzę :-).
>
> Kamila Pe.

A ja prawie z folii, czyi z grilla ;-))

Pstrąga sprawionego z głową i skórą solisz od środka, nacierasz
przeciśniętym czosnkiem, wkładasz gałązkę tymianku, kilka wiórków masła i
siup - na grilla. Po 5 miut z każdej strony - pycha !! (jutro robię) (albo
nie, bo wlaśnie dostałam od Rodziców szybkowar i będę szybko warzyć ;-))

--
Macabra
When God made man, she was only testing

--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
19.11 T.W.
20.11 Kamila Perczak
22.11 Agnieszka Nowak
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?