Data: 2000-08-31 09:38:57
Temat: Re: Pieczone miesko - help!
Od: j...@m...com.pl (Justyna Rudowska)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: Magdalena Bassett <m...@w...net>
To: <p...@n...pl>
Sent: Tuesday, August 29, 2000 5:18 PM
Subject: Re: Pieczone miesko - help!
> Pieczony schab nadziewany rodzynkami
> Schab bez kosci nasmarowac duza iloscia majeranku, pieprzu i troche
> soli, zrobic dziure wzdluz srodka miesa trzonkiem od drewnianej lyzki,
> nadziac te podluzna dziure rodzynkami. Zbrazowic mieso naokolo na
> goracej patelni z maslem. Wlozyc mieso do brytfanki, zalac patelnie
> rosolem lub woda, zeskrobac i przelac do brytfanki.
Ile ma być rosołu?
Justy
--
Chcesz otrzymywac newsy poczta elektroniczna ? Sprawdz http://www.newsgate.pl
|