Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pieczone mieso - za suche. Re: Pieczone mieso - za suche.

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Pieczone mieso - za suche.

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.p
l!newsgate.pl
From: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Pieczone mieso - za suche.
Date: 14 Mar 2003 21:55:39 +0100
Organization: email<>news gateway
Lines: 34
Message-ID: <033101c2ea6c$04a9a730$bff2573e@home68z1dftw81>
References: <0...@p...pl>
NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Trace: newsgate.onet.pl 1047675339 32180 192.168.240.245 (14 Mar 2003 20:55:39 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 14 Mar 2003 20:55:39 GMT
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106
X-Received: from dial-4508.wroclaw.dialog.net.pl ([62.87.146.156]
helo=home68z1dftw81) by poczta.man.pl with esmtp (Exim 3.35 #1) id
18twCi-0005d1-00 for p...@n...pl; Fri, 14 Mar 2003
21:55:00 +0100
X-Received: from dial-4508.wroclaw.dialog.net.pl ([62.87.146.156]
helo=home68z1dftw81) by poczta.man.pl with esmtp (Exim 3.35 #1) id
18twCi-0005d1-00 for p...@n...pl; Fri, 14 Mar 2003
21:55:00 +0100
X-Received: from dial-4508.wroclaw.dialog.net.pl ([62.87.146.156]
helo=home68z1dftw81) by poczta.man.pl with esmtp (Exim 3.35 #1) id
18twCi-0005d1-00 for p...@n...pl; Fri, 14 Mar 2003
21:55:00 +0100
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:149282
Ukryj nagłówki

From: "KrzychG" <s...@p...onet.pl>

> Witam.
> Po przeczytaniu artykulu o szprycowaniu miesa i wedlin rozna chemia
> postanowilismy z malzonka piec mieso samodzielnie (wlasciwie to ona
> piecze,
> poniewaz ma do tego dryg).
>
> Wyszlo pyszne ale.. no wlasnie - to jest suche. [ciach]>
> Moze ktos z Was zna sposob na zmuszenie domowych "wypiekow" miesnych
> do wessania wilgoci.
> Zaznaczam, ze malzonka piecze mieso starannie jak sie nalezy.. - nie,
> nie, nie
> w brytfannie - w zakrytym naczyniu zaroodpornym w piekarniku
> elektrycznym.
> Z gory dziekuje za porady.
> Krzysztof

Krzysiu, te z brytfanny tez bylyby dobre...
Bardzo mocno podejrzewam, ze jest za dlugi czas pieczenia, a przy tym mozliwe jest
takze, ze miesa nie podano wstepnej obrobce w b.
wysokiej temperaturze, coby soki pozostaly w srodku.
Dopiero potem zmiejsza sie temperature i miesiwo elegancko sie piecze :-)
Barbara



---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.461 / Virus Database: 260 - Release Date: 2003.03.10

--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
15.03 Artur
15.03 Joanna Gacka
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6