« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsfeed.tpinte rnet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Artur" <l...@p...fm> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Pieczone mieso - za suche. Date: Sat, 15 Mar 2003 03:28:28 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 5 Message-ID: <b4u358$ece$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <0...@p...pl> NNTP-Posting-Host: pa34.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1047695337 14734 213.76.16.34 (15 Mar 2003 02:28:57 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Sat, 15 Mar 2003 02:28:57 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4522.1200 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4522.1200 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:149322 Ukryj nagłówki Spróbuj "sparzyć" mięso wrzątkiem przed pieczeniem. |
Zobacz także