Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pieczony filet z indyka Re: Pieczony filet z indyka

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Pieczony filet z indyka

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news2.icm.edu.pl!newsfeed.ga
zeta.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "Kaligula" <k...@g...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Pieczony filet z indyka
Date: Tue, 15 Apr 2003 12:03:12 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 54
Message-ID: <b7gldr$fe2$1@nemesis.news.tpi.pl>
References: <b777gt$16kd$1@foka.acn.pl> <b77acd$g6q$1@news.onet.pl>
<b77auf$190o$1@foka.acn.pl> <b7eato$lrj$1@atlantis.news.tpi.pl>
<056e01c30298$e7716a00$73f2573e@home68z1dftw81>
NNTP-Posting-Host: pa218.opole.sdi.tpnet.pl
X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1050401023 15810 213.76.204.218 (15 Apr 2003 10:03:43
GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Tue, 15 Apr 2003 10:03:43 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:152962
Ukryj nagłówki


> czy ten rozbity filet to byl z calosci piersi, czy jednak podzieliles te
piers na kotlety???

Tak, był w całości, około 750 g, walczyłem z nim długo ponieważ nie
miałem wprawy z takim duzym filecikiem
ale wkońcu udało mi sie w miarę równo go rozbić (bardzo przydaje sie przy
tym folia spożywcza położona na mięsku - nie pryska tak)............ no i
nie walić za mocno bo porobią się dziury

Farsz:
śliwek suszonych 100g - zalałem je czerwonym słodkim winkiem tak na poł
godzinki - pociąć na kawalki
migdały - płatki 100g
świezy majeranek
szczypta cynamonu

Kali


> wyłożyłem masą z pokrojonych na
> > kawałki
> > suszonych śliwek pokrojonego majeranku migdałów i szczypty cynamonu.
> > Zawinąłem w roladę i spiąłem wykałaczkami.
> > Opiekłem ja na patelni na maśle do lekkiego zrumienienia a potem
> > przełozyłem
> > do naczynia żaroodpornego i podlałem wodą.
> > Piekarnik nastawiłem na 200 st. i tak wszystko dusiłem około 1,5 godz.
> > Wszystko robiłem na wyczucie i wyszło wyśmienicie, gotowanie to
> > przecież
> > jak sex a może nawet jeszcze lepsze :):):)
> > Pozdrawiam i dziekuję
> > Kali
> >
>
> Kali, Kali, brzmi ta potrawa niezywkle wprost....
> chyba dan sie namowic :-)
> Odpowiedz,mprosze, na zadane pytanie...
> no a generalnie.. jak slaba reka starszawej pani moze rozbic skutecznie
piers indycza..
> wcale nie zartuje ani nie podpuszczam...
> Barbara
>
>
> ---
> Outgoing mail is certified Virus Free.
> Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
> Version: 6.0.471 / Virus Database: 269 - Release Date: 2003.04.11
>
> --
> Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
>


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"