Data: 2003-04-14 15:17:07
Temat: Re: Pieczony filet z indyka
Od: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Pokaż wszystkie nagłówki
From: "Kaligula" <k...@g...pl>
[...] postanowiłem
> radzić sobie sam. Wyszło pysznie..........
> Rozbity filet osolony i popieprzony
Sloneczko :-) podwjne :-)
czy ten rozbity filet to byl z calosci piersi, czy jednak podzieliles te piers na
kotlety???
wyłożyłem masą z pokrojonych na
> kawałki
> suszonych śliwek pokrojonego majeranku migdałów i szczypty cynamonu.
> Zawinąłem w roladę i spiąłem wykałaczkami.
> Opiekłem ja na patelni na maśle do lekkiego zrumienienia a potem
> przełozyłem
> do naczynia żaroodpornego i podlałem wodą.
> Piekarnik nastawiłem na 200 st. i tak wszystko dusiłem około 1,5 godz.
> Wszystko robiłem na wyczucie i wyszło wyśmienicie, gotowanie to
> przecież
> jak sex a może nawet jeszcze lepsze :):):)
> Pozdrawiam i dziekuję
> Kali
>
Kali, Kali, brzmi ta potrawa niezywkle wprost....
chyba dan sie namowic :-)
Odpowiedz,mprosze, na zadane pytanie...
no a generalnie.. jak slaba reka starszawej pani moze rozbic skutecznie piers
indycza..
wcale nie zartuje ani nie podpuszczam...
Barbara
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.471 / Virus Database: 269 - Release Date: 2003.04.11
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|