Data: 2008-02-28 15:44:41
Temat: Re: Piekarniki elektryczne i gazowe
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Theli" <p...@w...pl> wrote in message
news:fq6gv9$1361$3@opal.icpnet.pl...
> Panslavista pisze:
> > "Theli" <p...@w...pl> wrote in message
> > news:fq68cc$o40$1@opal.icpnet.pl...
> >> akiloni pisze:
> >>
> >>>> Nie patrz co bardziej ekonomiczne tylko patrz na to co zdrowsze. Gaz
> >>>> to zawsze trucizna i smród.
> >>> nie prawda, gazowy jest lepszy bo tak nie wysusza pieczonych potraw i
> >>> ciast, no i jest tańszy
> >> A jak w gazowym wlaczasz tylko gorna grzalke? ;)
> >>
> >> th
> >
> > W wielu piekarnikach jest - do grillowania na blasze, ruszcie czy
rożnie.
> >
> Ale to chyba nie to samo, co zwykla grzalka. W kazdym razie w moim
> elektrycznym jest wlasnie i grzalka i grill. Ten drugi ze wskazaniem do
> dopiekania potraw lub pieczenia cienkich (max. 2cm) miesa.
>
> th
Dokładnie, w gazowej mam górny palnik gazowy ogrzewający siatkowy
promiennik, fantastycznie wychodziły grzanki z serem żótym - błyskawicznie
się obtapiał...
|