| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not -for-mail From: "Dorota***" <d...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Piernikowo. Date: Thu, 18 Dec 2003 16:50:28 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 7 Sender: d...@o...pl@thor.mt.pl Message-ID: <brsicp$g65$1@news.onet.pl> References: <brqisn$6q1$1@nemesis.news.tpi.pl> <brqle8$aoj$1@news.onet.pl> <o...@4...net> Reply-To: "Dorota***" <dorsto*przeciwspamowo*@op.pl> NNTP-Posting-Host: thor.mt.pl X-Trace: news.onet.pl 1071762649 16581 213.199.194.22 (18 Dec 2003 15:50:49 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 18 Dec 2003 15:50:49 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:183785 Ukryj nagłówki Żadnego tłuszczu, ciasto jest wilgotne i pyszne. Proponuję od razu zrobić z | |
Zobacz także