Data: 2003-05-11 08:47:43
Temat: Re: Piersi kurze w sosie serowym
Od: Jo'Asia <j...@r...art.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Eva MN wystukała:
> Magdaleno,
> z ciekawoscia przeczytalam o twoim sposobie obsmazania pol
> na pol maslem i olejem i nie moge sie powstrzymac zeby nie
> zapytac - dlaczego?
> CZy taka mieszanka nie jest czasem niekorzystna dla zdrowia?
> Mam w glowie zakorzenione, ze maslo ma niska temperature
> topnienia i raczej nie nadaje sie do podsmazania mies, olej
> przeciwnie.
Będę zgadywać - dla smaku? No i piersi z kurczaka nie wymagają
IMO aż tak wysokich temperatur przy podsmażaniu jak inne mięsa.
Jo'Asia
--
__.-=-. Joanna Słupek j...@h...pl .-=-.__
--<()> http://bujold.fantastyka.net/ http://esensja.pl/ <()>--
.__.'| ....................................................
.. |'.__.
Chłopaj odego topca! (Szeryf z Rottingham)
|