Data: 2003-07-21 11:39:49
Temat: Re: Pizza po raz n-ty
Od: "Erix" <E...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Marcin E. Hamerla" <X...@X...Xonet.Xpl.remove_X> napisał
w wiadomości news:8qjnhv4glqa4h3l49r3e4c6sea85j48fkf@4ax.com...
> Erix napisal(a):
>
> >Robie dobra pizze, podobno nawet lepszą niż w pobliskiej pizzeri (tak
> >twierdzą znajomii) :-)) ale ja nie o tym.
> >Robie standardowe ciasto drożdżowe, ale jak robia w pizzeri?
> >Gość wybrabia ciasto, pogniecie trochę popodrzuca i koniec, a gdzie czas
na
> >wyrośnięcie ciasta drożdżowego? Czy ja też tak mogę popodrzucać i nie
czekać
> >aż urośnie?
>
> Z tego co ja widze, to oni wczesniej robia ciasto i je chyba w lodowce
> trzymaja - odwijaja je z folii.
>
> --
> Pozdrowienia, Marcin E. Hamerla
>
> "Every day I make the world a little bit worse."
Ciasto powstawało przy mnie, mąka, magiczne składniki, wyrabianie i piec....
Lodówki nie było po drodze.
|