Data: 2005-06-24 22:54:59
Temat: Re: Pizza- pomóżcie z proporcjami
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le samedi 25 juin 2005 ŕ 00:15:29, dans <42bc8443$0$2130$f69f905@mamut2.aster.pl>
vous écriviez :
> Dobry wieczór wszystkim pomocnym ludkom,
> mam zamiar zrobić pizze z ww przepisu http://glinki.com/?l=cuwhwu
> Straszna ilość ciasta pizzowego mi wychodzi na jedną czarną blachę standardową z
> wyposażenia piekarnika. Jak dam 1/4 z tych ilości- będzie dobrze?
To glownie zalezy od wielkosci twojej blachy...
> Pytanie drugie:
> Czy mąka krupczatka w składzie ciasta nie zaszkodzi?
> Mam mąkę szymanowską( typ chyba 500)- niewiele i trochę krupczatki, połączyć,
> czy dokupić pięćsetki?
Jezeli pol kilo twojej pięćsetki wazy wiecej niz pol kilo krupczatki,
to tak, dokupic :D
Ewcia
--
Niesz
|