Data: 2001-08-24 05:34:14
Temat: Re: Pomocy
Od: w...@t...com.pl (Wladyslaw Los)
Pokaż wszystkie nagłówki
Jerzy <0...@m...pl> wrote:
> Użytkownik Wladyslaw Los <w...@t...com.pl> w wiadomooci do grup
> dyskusyjnych napisa":1eym5ay.m10k6pzo30idN%w...@t...com.pl...
> > 5-10-15 min. to juz bedzie ugotowany, nie zblanszowany. Ale zblanszowac
> > jednak trzeba.
> Odpowiedz w stylu Mistrza!!! :-)))
> [Dodam od siebie, jak dla kogo i jaki bób = mlody czy stary]
To fakt. Mlody bob gotuje sie prawie natychmiast, wiec blanszuj sie go
najwyzej moment, ale w koncu sierpnia to i tak czysta teoria.
Starego bobu natomiast wg. mnie nie warto mrozic, ale jak kto chce
koniecznie to 3 min. we wrzatku powinny wystarczyc.
> To powiedz ile? Albo jak?
|