Data: 2003-05-29 12:52:28
Temat: Re: Potrawy, które nie wychodza
Od: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Basia wrote:
> no tak;-) ciasta proszkowe (znaczy z proszkiem do pieczenia) czy drozdzowe
> to ja moge z zamknietymi oczami robic i nigdy nie trzymam sie scisle
> receptury a i tak wychodzi a kruche... szkoda slow.
A mnie własnie drożdżowe parę razy nie wyszło, a teraz po prostu go nie
robię i kłopot z głowy.Widocznie mam do niego antytalent i już.
> za przepis z gory dziekuje;-)
> co jest nie tak - ano w srodku zawsze jest takie jakby szkliste, zbite i
> glinowate i z kruchym ma wspolne tylko to co przy brzegach formy a 3 cm
> dalej regularna glina.
A mnie kruche nawet z mąki kukurydzianej wyszło od razu dobre.
Krycha
|