Data: 2002-04-02 12:40:37
Temat: Re: Prawdziwa Pizza ???
Od: <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> > Kilka już razy robiłem pizzę na drożdżowym cieście. Zawsze wyrastała na
> kilka
> > (2-4) centymetrów. Ja jednak wolę taką na cienkim spodzie, jak w
> pizzerni.
> > Jak zrobić takie ciasto?
> > Jakie są proporcje i jaka technologia wyrobu?
> >
> > Z góry dzięki za odpowiedzi i porady.
> >
> > Smiech
>
> Śmiechu, nie warto.
> Albo jedź do Neapolu i tam cię nauczą.
> --
> Pozdr. Jerzy
>
>
Ale mi smakuje takie ciasto robione w Polsce, przez ludzi w naszych Pizzerniach.
To włoskie nie jest wcale takie "ah i oh".
A zapewniam, że umieć zrobić takie ciasto - warto.
Pozdr. Smiech
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|