Data: 2005-03-23 22:57:59
Temat: Re: Problem z serem
Od: "@nn" <a...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "schayn" <vanel_@(usun)poczta.onet.pl> napisał w wiadomości
news:d1sfit$5ip$1@news.dialog.net.pl...
> Kupiłem ostatnio ser marki Gouda ale jakis dziwny. Po pierwsze nie
> topi sie
> może sie spalic ale sie nie stopi. Chciałem zrobic kotlety z seraale
> wyszły
> beznadziejnie. Na pizzie tez nieciekawie. Niewiem co z nim zrobic
> ser jest
> twardy kruchy ma smak mocno śmietankowy mam go jeszcze z 0,5 kg Miał
> może
> ktoś takowy problem i jak sobie z nim poradzić.
>
Od razu piszę, że nie mam pojęcia co z tym serem zrobić, ale
zauważyłam że takimi cechami charakteryzują się żółte sery kupione na
jakiejś super-promocji w hipermarkecie.
Ania
--
Pisz tu: http://www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ
****************************************************
*********************
"Życie jest nie zdrowe, a sufity zawsze są gotowe żeby spaść na
głowę..."
|