Data: 2005-08-26 06:50:31
Temat: Re: Prodiż - czym zastąpić
Od: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Akulka wrote:
>
> Hm, tylko czy to co przelejesz z nad góry spalenizny jest nadal nie tyle
> smaczne co zdrowe (czynniki rakotwórcze i takie tam inne drobnostki
> zdrowotne)? Pomijam fakt, że spalenizna bardzo szybko "zaraża" warstwy
> pokarmu nie przypalonego nadając mu taki "posmaczek".
Nie ma góry spalenizny, jest trochę przywartego do folii, ale nie
pachnie spalenizną. Może dlatego, ze robię to długo, ale w niskiej
temperaturze. Co do drobnostek zdrowotnych się nie wypowiadam. Na mój
rozum laika i tak wszystko, co nie jest surowe jest mniej zdrowe,
ale smakowo jest doskonałe. Oczywiście nie dodaję ani jednego ziarenka
cukru.
--
Krycha&Co(ty) Wiem niewiele, lecz powiem, co wiem,
http://krycha.kofeina.net choć nie będzie to pewnie myśl złota:
Najpiękniejszą muzyką przed snem
jest mruczenie szczęśliwego kota. (F.Klimek)
|