Data: 2004-11-02 20:13:00
Temat: Re: Prośba do praktyków chleba z maszyny
Od: Lemina <lemina_ksi@CIACH_TOo2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <X...@1...0.0.1>,
Magdalena Fabrykowska-Młotek wrote:
> Maka razowa jest duza ciezsza niz zwykla. Moze zamiast uzywac razowej
> zamiast zytniej uzyj zwyklej pszennej. Powinnas tez sprobowac upiec chleb
> na programie podstawowym a nie szybkim. Do pieczenia chleba uzywam maki
> pszennej typ 650 (ostatnio pojawila sie w supermarketach).
> Napisz skad jestes, moze jakas dobra dusza podpowie ci, gdzie kupic make
> zytnia pytlowa.
Dzięki za porady ;-)
O pomoc mogę prosić Ewę, Kota lub Paula (jestem w okolicach Genewy). Radzę
sobie jak mogę, ale chwilowo mąki razowej nie mogę znaleźć (ślepa jestem, czy
co?).
Muszę się pochwalić jednym sukcesem. Ostatnio przez całkowity przypadek
znalazłam ogórki gruntowe i koper (chrzanu nie było) i teraz się kiszą ;-)
Więc: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie.....
Pozdrawiam.
Lemina
|