| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!newsfeed.gamma.ru!Gamma.RU!colt.net!newsfeed00.sul.t-online.d e!t-online.de!news.task.gda.pl!news.ipartners.pl!news.nask.pl!news.cyf-kr.edu.p l!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!niusy.onet.pl From: <k...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Prosba- przepis na kwas chlebowy Date: 2 Aug 2002 15:08:02 +0200 Organization: Onet.pl SA Lines: 10 Message-ID: <2...@n...onet.pl> References: <aiduu2$5t2$1@sunsite.icm.edu.pl> NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.onet.pl 1028293682 16527 192.168.240.245 (2 Aug 2002 13:08:02 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 2 Aug 2002 13:08:02 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 195.205.248.118, 213.180.130.22 X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:118582 Ukryj nagłówki Kwas chlebowy robiony jest z użyciem naturalnego zakwasu - stąd moje uwagi o | |
Zobacz także