Data: 2002-10-17 10:40:07
Temat: Re: Proszek do pieczenia Angielski i Polski
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Thu, 17 Oct 2002 12:11:27 +0200, "Basia"
<b...@p...onet.pl> wrote:
>
>>
>> Dzieki :)
>>
>> Cos mi sie pomieszalo, ze to na temat proszku amerykanskiego bylo ;)
>
>
>No bo to bylo na temat amerykanskiego, przeciez Magda Bassett zawsze
>podkresla, zeby polskiego proszku bylo o polowe mniej niz amerykanskiego.
>
>Prawde mowiac to nigy nie czytalam na grupie o angielskim proszku, ale
>moglam cos przeoczyc...
>
>pozdrawiam
>Basia
>
>
a najgorsze jest to, ze ja i tak na oko daje...jak mieszam czyms
to odwrotna strona tego mieszadla (raczka), uzywam jako lyzeczki
do proszku...moej wiadomosci NA PEWNO pochodzily z grupy...ja
niewinna, wys. sadzie
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|