Data: 2003-10-15 07:30:28
Temat: Re: Przeboje ziemniaczane.
Od: "Anna Ladorucka" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Kot" <m...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:1066154282.15015.247.camel@cosmos...
> On Tue, 2003-10-14 at 19:53, Magdalena Bassett wrote:
>
> > dodajesz smietane czy smietanke? Bo smietana to chyba sie nie zetnie...
> > MB
>
> Zetnie. Wyprobowane na tarcie z porem i brie, wlasnie z kwasna smietana.
> A ta ziemniaczana to cos czuje, ze jutro... ;-)
>
Mi tez sie scina kwasna smietana w tarcie.
Tarte z porem i brie robilam, ale jakas przymdlawa byla. Cos bym tam jeszcze
dodala, moze boczku wedzonego podsmazonego? Zaeksperymentuje nastepnym
razem.
> Kot po omdlalym imamie - najlepszy faserowany baklazan jakiego jadlam w
> zyciu...
Ja to znam jako Zachwyt Imama - zgadzam sie, ze to pyszne...
--
Pozdrawiam,
Ania
www.biblioNETka.pl - Sprawdź, co lubisz czytać!
|