| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new sfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Księżniczka Telimena" <n...@m...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Przecier pomidorowy - ile może stać otwarty? Date: Sun, 28 May 2006 14:18:07 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 24 Message-ID: <e5c4hv$qhn$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <e5bk76$rbl$1@inews.gazeta.pl> <e5bo09$lvp$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: bxy223.neoplus.adsl.tpnet.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1148818815 27191 83.30.18.223 (28 May 2006 12:20:15 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 28 May 2006 12:20:15 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2869 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2869 X-RFC2646: Format=Flowed; Original Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:269689 Ukryj nagłówki
| |
Zobacz także