Data: 2006-05-29 08:36:27
Temat: Re: Przecier pomidorowy - ile może stać otwarty?
Od: "Sowa" <m...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Kinga 'Słowotok'" <k...@b...gazeta.pl> napisał w
wiadomości news:e5bk76$rbl$1@inews.gazeta.pl...
> Sklepowy, z kartonika, otwarty w piątek, stoi cały czas w lodówce, śladów
> zepsucia smakowych / optycznych brak.
> Można go dziś do klopsów wykorzystać?
Przecier, który mi zostaje, bo nie cały wykorzystałam, wsadzam do
zamrażalnika (tak samo robię ze wszelkimi warzywami z puszki - przelewam do
szklanego słoika i do zamrażalnika siup). Może sobie tam czekać i parę
tygodni aż się przyda.
Po rozmrożeniu jest (są) taki sam jak przed.
--
Edyta Czyż
>>Sowa<<
// varium et mutabile semper femina // Wergiliusz
|