Data: 2002-05-16 13:01:40
Temat: Re: Przed
Od: "Grzesio Ostrowski" <e...@N...poczta.gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Joanna Duszczyńska <j...@p...onet.pl> napisał(a):
> Kroisz,; smażysz jak utopiona dorzucasz cebulkę, chwilę smażysz i już...
> Ja nie dodaję ani jabłka, ani przypraw, bo wyszło na to, że wolę soute.
Hihi!
To ja robię zupęlnie inaczej: kroję chleb, potem kroję na cieniutkie
plasterki słoninkę, potem kroję cebulę na niezbyt cienkie plastry, potem na
chleb kłade słoninke, na słoninkę cebulę i posypuję dużą ilością słodkiej i
słonej papryki.
Słoninka - wędzona i słona - jak nie słona, to do potrawy daję jeszcze sól.
pozdr,
nudny grzesio
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|