Data: 2002-05-16 13:52:07
Temat: Re: Przed kodowanie
Od: dawnakuchnia <d...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Waldemar Krzok wrote:
>> A co do klientów, to z wampirami
>>
>>>nie prowadzę handlu.
>>>
>>??????????????????????
>>
> znaczy, wampiry czosnku nie lubią ;-)
coś ty! nie wiedziałam o tym, ale teraz już będę ostrożna...dobrze wiedzieć
tzn, człowiek, który zalatuje czosnkiem, to dobry człowiek...???
a ja czasami jak jeździłam do pracy, dawno temu to nie mogłam wytrzymać tych
aromatów
>>jak sądzisz, ile czasu ten łoś musi poleżeć w miodzie?
>>
>
> no nie wiem. W całości to pewnie ze dwa tygodnie ;-)
>
> Waldek
>
ooooj, obawiam się, że przy jego masie to może potrwać dłużej,
chyba że to tylko kawałek zadu za przeproszeniem, no i miód prawdziwie miodny.
e
--
Dawna Kuchnia _ /_
http://www.dawnakuchnia.republika.pl ('''')
~~~~
|