Data: 2011-12-20 21:52:39
Temat: Re: Przygotowania do świąt...
Od: Nixe <n...@n...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2011-12-20 22:41, XL pisze:
> Dnia Tue, 20 Dec 2011 22:34:44 +0100, Paulinka napisał(a):
>
>> A potem w co drugim programie Gesslerowej ludzie są zaskoczeni, że się
>> nie otwiera puszki z przecierem i się jej nie wkłada do lodówki albo, że
>> każde włożone danie powinno mieć etykietę z datą sporządzenia...
> Do tego nie potrzeba żadnego "hacapu",
A co do tego potrzeba?
Przecież normy i reguły muszą być usystematyzowane w konkretny sposób, a
nie na zasadzie "pan kerownik powiedział 100 lat temu i kto zapamiętał,
ten wie, a kto nie zapamiętał albo nowy, to ma problem"
> HACCP
> składa się z tych właśnie oczywistości i z przegięć dokumentacyjnych i
> szkoleniowych - mówię o tej części po "i".
Ale to tylko Twój punkt widzenia, bo prawdopodobnie z tematyką HACCP nie
zetknęłaś się nigdy osobiście.
N.
|