Data: 2000-06-09 11:11:51
Temat: Re: Przypalone mleko
Od: Wojtek Maj <w...@s...pekao.com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Jader wrote:
> Użytkownik Dana <d...@n...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisał:3940c459$...@n...vogel.pl...
> > Szkoda, ze nie jedziesz przez Klodzko, bo dalabym Ci dla Anetka cala
> > kamionke wlasnorecznie nakiszonych malosolnych.
> >
>
> A w koncu ktos napisal jak sie te malosolne robi? Moze puscisz farbe? Bo mi
> zawsze zwykle kiszone wychodza...
>
> Jader
Jak nazwa mówi mniej soli niż do kiszonych. Poza tym w zasadzie to samo.
Chrzan, czosnek, liście dębu lub/i czarnej porzeczki koper (koniecznie z
kwiatostanem!!!) no i trzeba czekać mniej.Moja żonka jak zakisi, to twierdzi,
że juz po dwuch godzinach są dobre ;-). Ja wole odczekac dzien lub dwa.
|