Data: 2000-06-18 06:46:45
Temat: Re: Przypalone mleko
Od: "Przemysław Widawski" <p...@f...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Najprościej ustawić stosunkowo mały gaz, garnek przykryć i w ogóle tego nie
pilnować. Po dłuższym czasie najwyżej trochę wody odparuje ale nigdy nie
wykipi.
Użytkownik Anna Redlarska <s...@m...com.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:j5RS4.55610$O...@n...tpnet.pl...
> Dzien dobry.
> Czy macie moze jakas metode gotowania mleka w zwyklym garnku tak, zeby sie
> nie przypalilo?
> Normalnie gotuje w aluminiowym z podwojnym dnem i to zadna sztuka, ale
> ilekroc probuje zrobic to w zwyklym garnku (o wiekszej pojemnosci niz moj
> litrowy), to poprostu tragedia. Czy jest na to jakis sposob?
> Pozdrawiam,
> Ania
>
>
|