Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Przyrządzanie tatara. Re: Przyrządzanie tatara. //c.d.

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Przyrządzanie tatara. //c.d.

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
From: Ikselka <i...@g...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Przyrządzanie tatara. //c.d.
Date: Thu, 29 Jan 2009 22:55:05 +0100
Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
Lines: 30
Message-ID: <1rcr43iaalz6q$.ozsydc9g65xy$.dlg@40tude.net>
References: <1...@4...net>
<wjw4mpd7zedl$.1b103sfxyg5rn$.dlg@40tude.net>
<glpoof$t0k$1@inews.gazeta.pl>
<1ul5kudhjtu49$.y1bg2sy8zdof$.dlg@40tude.net>
<glsg5u$27k$1@inews.gazeta.pl>
<1et656012j7ok$.1dk8jieosp2ba.dlg@40tude.net>
<glsjnm$pi0$1@inews.gazeta.pl>
<okagmqnobxj4$.bln0fztuvdj9$.dlg@40tude.net>
<glsm2i$jqm$1@inews.gazeta.pl>
<sz5rdyhrqezo$.jr2t6u811gbv.dlg@40tude.net>
<glsna2$pa2$1@inews.gazeta.pl> <w...@4...net>
<glsqhi$eb6$1@inews.gazeta.pl>
<19szit2y0vfm5.sr0cyubt8fu2$.dlg@40tude.net>
<glsre6$jkt$2@inews.gazeta.pl>
<1hdph6w2xj5v5$.3m8e376dbt7n$.dlg@40tude.net>
<glssjp$r20$1@inews.gazeta.pl>
<t12pevrtm4f8.1pcd6rd8ejwtg$.dlg@40tude.net>
<e...@v...googlegroups.com>
<r...@4...net>
<0...@p...googlegroups.com>
Reply-To: i...@g...pl
NNTP-Posting-Host: bmu2.neoplus.adsl.tpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: inews.gazeta.pl 1233266114 9293 83.28.240.2 (29 Jan 2009 21:55:14 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Thu, 29 Jan 2009 21:55:14 +0000 (UTC)
X-User: ikselk
User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:319598
Ukryj nagłówki

Dnia Thu, 29 Jan 2009 13:38:25 -0800 (PST), Panslavista napisał(a):

> On 29 Sty, 21:10, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>> Dnia Thu, 29 Jan 2009 12:02:40 -0800 (PST), Panslavista napisał(a):
>>
>>> On 29 Sty, 19:40, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>>
>>> Jeżeli nadal robisz wędliny to kup tę książkę - warto:
>>>http://www.swiatwokolkuchni.pl/?prod=1412&cat=147
>>
>> Dzięki, na pewno fajna, ale mam już ich mnóstwo, łącznie z fachowymi, np.
>> jakaś "Technologia masarstwa", "Produkcja wyrobów garmażeryjnych" (jest tam
>> dział o kiełbasach) itp. Można powiedzieć, że teorię mam w jednym paluszku.
>> Tak a'propos: po niedzieli znowu wędzenie :-)
>>
>>
>>
>>> A i przy okazji dowiesz się jak było na "kraj" a jak na eksport...
>>
>>> I jak przerabiano przeterminowane konserwy...
>>
>> Wiem  - na paruuuuffffkiiiii.... :-(
>> Ale to nadal się robi.
>> Dlatego kupuje parówki tylko od znajomego - producenta.
>>
>> Pozdrówka :-)
>
> E tam, ja też mam, ale to jest wyjątkowa pozycja.

OK, może wobec tego kupię.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
29.01 Ikselka
29.01 Ikselka
29.01 Paulinka
29.01 Bluzgacz
29.01 Ikselka
30.01 Qrczak
30.01 Misiek
30.01 Misiek
30.01 Misiek
30.01 Misiek
30.01 Misiek
30.01 Misiek
30.01 flower
30.01 Als
30.01 Qrczak
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6