Data: 2009-01-29 21:55:05
Temat: Re: Przyrządzanie tatara. //c.d.
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 29 Jan 2009 13:38:25 -0800 (PST), Panslavista napisał(a):
> On 29 Sty, 21:10, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>> Dnia Thu, 29 Jan 2009 12:02:40 -0800 (PST), Panslavista napisał(a):
>>
>>> On 29 Sty, 19:40, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>>
>>> Jeżeli nadal robisz wędliny to kup tę książkę - warto:
>>>http://www.swiatwokolkuchni.pl/?prod=1412&cat=147
>>
>> Dzięki, na pewno fajna, ale mam już ich mnóstwo, łącznie z fachowymi, np.
>> jakaś "Technologia masarstwa", "Produkcja wyrobów garmażeryjnych" (jest tam
>> dział o kiełbasach) itp. Można powiedzieć, że teorię mam w jednym paluszku.
>> Tak a'propos: po niedzieli znowu wędzenie :-)
>>
>>
>>
>>> A i przy okazji dowiesz się jak było na "kraj" a jak na eksport...
>>
>>> I jak przerabiano przeterminowane konserwy...
>>
>> Wiem - na paruuuuffffkiiiii.... :-(
>> Ale to nadal się robi.
>> Dlatego kupuje parówki tylko od znajomego - producenta.
>>
>> Pozdrówka :-)
>
> E tam, ja też mam, ale to jest wyjątkowa pozycja.
OK, może wobec tego kupię.
|