Data: 2014-01-13 23:00:49
Temat: Re: Przysmaki sylwestrowe.
Od: k...@g...pl
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu sobota, 28 grudnia 2013 12:44:51 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał:
> Nadziewane półsłodkim pikantnym serkiem ostre i półostre papryczki,
>
> oczywiście papryczki własnej uprawy.
>
> Chciałabym też zrobić glazurowane colą w piekarniku kuleczki mięsne na
>
> wykałaczkach, gdzieś w necie mi mignął przepis i ewidentnie był boski - ale
>
> nie zanotowałam, a znaleźć teraz nie mogę. Ktoś widział?
>
>
>
> O drożdżowych racuchach nawet nie wspominam, bo to klasyka - w domu. Co tam
>
> innego dobrego ciekawego robicie?
>
> --
>
> XL
>
> "Przypadek - to Bóg przechadzający się incognito." A. Einstein
na sylwestra nic nie robie - bawie sie, i jem co mi podadza. w tym roku uwage moja
zwrocilem na bliny z szampanem. bliny byly z tatarem z lososia i z jakas imitacja
kawioru (ikra innej nieznanej mi ryby) + kropla kwasnej smietany. bylo niezle.
|