Data: 2017-05-18 18:19:55
Temat: Re: Pyszny biały ser.
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Animka <a...@t...wp.pl> wrote:
> W dniu 2017-05-18 o 07:42, Roman Rogóż pisze:
> Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>
>> - nie stresuję się Twoją wypowiedzią o robieniu sera
>> - nie dziwie się Twojej reakcji
>> - nie tęsknię za szmatą
>> - nie robię sera i nie zamierzam kupować żadnej chusty
>> - nie kwestionuję że nowe jest lepsze
>>
>> ... A walizki same po peronie...
>
> Istnieją jeszcze sitka różnej wielkości. Można się obyć bez szmatek.
>
>
Do czytających: nie można. Na sitku to sobie można twaróg odcedzić i łyżką
go potem jeść, a nie ser prasowany.
--
XL "Ogródek, figi, trochę sera - a do tego trzech lub czterech
przyjaciół. Oto luksus według Epikura." F. Nietzsche
|