Data: 2004-09-20 21:07:55
Temat: Re: Pytanie do wędkarzy
Od: "eM eL" <b...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
waldek <A...@o...pl> napisał(a):
> Hehe, dzięki za szczegóły.
> Umiem filetować ryby :-)
> Po twoim opisie widać jednak, że nie zetknęłaś się jeszcze z leszczem.
> Tradycyjne filetowanie jest dobre do większości ryb morskich i wielu
> słodkowodnych. Ale z leszcza taki skubaniec, że się nie daje. LOL
Racja - leszcz jest wyjatkowo francowaty.
Ale jesli bedziesz grubo filetowal (duzo rybki sie marnuje, ale zawsze mozna
z niej zrobic przecierana zupe rybna...)to ilosc pozostalych osci bedzie
stosunkowo mala. Ale pamietam ze jakby tu nie kombinowac to leszczami sie
zwykle solidnie plulo :-)))
><eM eL><
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|