Data: 2009-01-09 08:37:33
Temat: Re: Pytanie 'makaronowe'
Od: Theli <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
medea pisze:
> Yarael Poof pisze:
>
>>
>> Ehmmm no i bądź tu mądry i pisz wiersze... Dobra - a tak technicznie?
>> Robiłem sam ciasto na lasagne i i gotowałe "na pół", ale... raz, jak to
>
> Moim skromnym zdaniem, jeśli sam robiłeś ciasto i to ciasto jest świeże
> (miękkie), to nie podgotowuj. Podgotowuje się ewentualnie suche
> cannelloni/lasagne (z paczki).
>
Dokladnie. Nie lubie podgotowywac, bo wtedy ,,slimaczeje'', a jak sie
zapieka surowe w lazanii, to zamiast prostych platow robi sie
,,karpatka'' ;) Z ciastem robionym recznie nie ma takiego problemu.
th
--
http://theli.fotosik.pl
|