Data: 2005-04-24 20:30:30
Temat: Re: Pytanie o Wok.
Od: "nightmen" <nightmen(wytnij to)@poczta.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam naczynia żeliwne sa rewelacyje zwłaszcza patelnie i woki ( sam wiem
coś o nich bo je sprzedaje
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=263
673) , ale prawdziwy
wok to wok stalowy ze stali z wysoką zawartością węgla i niestety tylko taki
wok zapewni nam należyte szybkie obsmażanie produktów , niesty na kuchence
elektrycznej absolutnie on się nie sprawdzi , jedynym substytutem jest wok
żeliwny z płaskim dnem od spodu i półkolistym od góry i tak jak ktoś napisał
trzeba w nim przygotowywac nieduże ilości produktów aby nie spadła
temperatura , prosze sledzić moje aukcji (link wyżej ) nieraz trafiają mi
sie takie woki , obecnie zapraszam do zakupu patelni .
Pozdrawiam JULIUSZ
|