Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pytanie techniczne Re: Pytanie techniczne_Pytanie o kapary

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Pytanie techniczne_Pytanie o kapary

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.internetia.
pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "Anatol Mroczek" <a...@o...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Pytanie techniczne_Pytanie o kapary
Date: Fri, 28 Apr 2006 11:40:57 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 24
Message-ID: <e2so2p$e3e$1@nemesis.news.tpi.pl>
References: <e2skqv$7fq$1@inews.gazeta.pl> <e2snhs$k23$1@inews.gazeta.pl>
NNTP-Posting-Host: aasq166.neoplus.adsl.tpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1146217369 14446 83.5.228.166 (28 Apr 2006 09:42:49 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Fri, 28 Apr 2006 09:42:49 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2527
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2527
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:267712
Ukryj nagłówki


Użytkownik "Akulka" <s...@g...pl> napisał w wiadomości
news:e2snhs$k23$1@inews.gazeta.pl...
> Użytkownik "waldek" <x...@o...pl> napisał w wiadomości
> news:e2skqv$7fq$1@inews.gazeta.pl...
>
> A do czego używacie tych kaparów? Bo ja mam takie w plastykowym opakowaniu
> zasolone i chodzę koło nich jak koło jeża. Oglądam, myślę, zostawiam,
> odchodzę.
>
> Do czego to smakowo pasuje i jak dużo zużyć by osiągnąć jakiś smak?
>
Pierwsza rzecz to chyba trzeba lubić dość wytrawny smak kapar.
Jak ktoś nie lubi, to można mu zepsuć każdą potrawę.
Nie używałem coprawda nigdy tych zakonserwowanych w soli, a tylko te w
zalewie.
Używam je jako dodatek do pizzy, mozzarelli ze świeżymi warzywami i bazylią.
Poza tym lubię ich smak, więc czasem same jako przystawka.
Ostrożnie można eksperymentować przy pieczeniu mięsa indyczego.
Robiąc śledzie w oleju można dodać.
No to wszystko w ramach eksperymentów

Anatol

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
28.04 notujaca
28.04 Krystyna Chiger
28.04 waldek
28.04 Anna Sheridan
28.04 Dorota
28.04 Atunia
28.04 notujaca
28.04 Atunia
28.04 waldek
28.04 JaMyszka
28.04 Atunia
28.04 Waldemar
28.04 Waldemar
28.04 Kot
28.04 kasia maruda
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6