Data: 2002-05-08 12:04:19
Temat: Re: Pyza
Od: n...@y...com (Ewa, siostra Ani)
Pokaż wszystkie nagłówki
On Wed, 08 May 2002 13:43:10 +0200, Aleksandra <a...@u...com.pl>
wrote:
>Witam serdecznie,
>
>Zarzekałam się , że tylko poczytam tu wiadomosci
>kulinarne i głosu nigdy - jako laik -nie zabiorę,
>ale mnie przymusiło.
>Byłam na Litwie. Obżarłam się wszelkiego rodzaju
>blinami, cepelinami, kibinajami itd. i
>postanowiłam zrobić w domu nadziewane mięsem pyzy.
>Takie normalne. Ale ich nigdy w życiu nie robiłam!
>I nie mam pojęcia, jak się za to zabrać...
>Błagam, dajcie wskazówki...
Czesc i witaj
Na jesieni byl tu caly cylk przepisow, pt. "Kuchnia Bozenki".
Wszystkie specjaly litewskie o ktorych piszesz zostaly opisane prze
Bozenke z Wilna (przed ktora chyle czola). Wiec redze Ci pogooglowac
na : http://groups.google.com/advanced_group_search
Ewcia
---
Niesz !
~ ~ ~
~ ~
~
~ ~
|