Data: 2003-06-01 20:22:54
Temat: Re: Pyzy i szpinak???
Od: "Ewa \(siostra Ani\) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dans la news:bbdf1i$15tr$1@foka1.acn.pl,
Konrad Brywczyński <k...@b...tk> a écrit:
> W news:bbdets$2jmv$1@news.atman.pl,
> mleczarz <j...@p...telan.pl> napisał(a):
>> Witam
>> Mam zamiar zrobić pyzy z nadzieniem szpinakowym, lecz nie wiem czy to
>> będzie zjadliwe:) Czy ktoś z miłośników szpinaku może się
>> wypowiedzieć??? Prosiłbym również o dokładne podanie składników i
>> sposobu wykonania pyz (zwykłe, nie drożdżowe).
>
> Ja bym zrobił farsz serowo-szpinakowy. Najlepiej jak ser będzie
> ricottą, ale dobry zwykły twaróg też powinien być okay.
Dokladnie ta sama reakcja ;-)
Ewcia
--
Niesz !
|