Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not
-for-mail
From: "Wojtek H." <s...@p...ciach.onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: RO, MINERALNA, SMAK
Date: Sat, 3 Jun 2006 23:34:40 +0200
Organization: Onet.pl
Lines: 39
Message-ID: <e5svce$sj9$1@news.onet.pl>
References: <e5p3f2$sn2$1@atlantis.news.tpi.pl>
<1...@h...googlegroups.com>
<e5sp70$9r0$1@news.onet.pl> <4...@u...de>
<1...@u...googlegroups.com>
<4...@u...de>
<1...@h...googlegroups.com>
NNTP-Posting-Host: pe192.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: news.onet.pl 1149370575 29289 213.76.91.192 (3 Jun 2006 21:36:15 GMT)
X-Complaints-To: u...@n...onet.pl
NNTP-Posting-Date: Sat, 3 Jun 2006 21:36:15 +0000 (UTC)
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200
X-Sender: K4gA59rLobj46uJwBEJF99GDKdpG5JxV
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:270105
Ukryj nagłówki
Witam!
Aga w wiadomości do grup dyskusyjnych:
> Podobnie jak ty mam alergie na wszystkie "yzmy" i nieraz o tym pisalam.
> Nie spotkalam sie z tymi postami. Natomiast uznalam, ze propozycje
> kulinarne byly dosc interesujace.
> Jesli jest tak jak piszesz to napewno nie stane w jednym szeregu z
> kims, kto ma takie poglady. Moze zbyt krotki mam staz, aby znac
> historie grupowiczow i poznac ich poglady.
> Ale to tez nie jest powod do tak nerwowej reakcji, aby mnie plonkowac,
> czy zaraz potepic.
> Uwazam taka reakcje za przesadzona. Pozdrawiam aga
My nie wiemy, czy Ty Aga dyskutując wiesz, czy nie wiesz
z kim. Tu bywały różne indywidua, ale ten akurat nauczył wielu
z nas jak sobie z tym radzić. Z "tym", czyli właśnie z "-izmami".
Jego "wartościowe" propozycje kulinarne opierają się tylko na
umiejętności korzystania z http://www.google.pl/ a jeśli już
coś doda od siebie, to raczej zawsze jest wręcz szkodliwe
(choćby ten filtr - drogo i bez sensu).
Wszystkie jego uwagi kulinarne są powszechnie znane, a często
wręcz banalne. Moim zdaniem służą wyłącznie do manipulacji, by
mimochodem przekazać swoje ksenofobiczne poglądy na grupie
kulinarnej.
Ktoś pisał Ci o cytowaniu - używasz dobrego kodowania, ale
z jakichś powodów cytujesz bez zwyczajowego ">",
poza tym po jakichś niepotrzebnych znakach nowej linii w dużej
ilości. A niektórzy mają Ci za złe, że cytujesz kogoś, kogo czytać
nie chcą.
Obiecuję, że szczególnie zwrócę uwagę na Twoje pytania kulinarne,
żebyś nie musiała polegać na wątpliwych "specjalistach".
Pozdrawiam serdecznie - Wojtek H.
|