Data: 2017-06-16 21:52:55
Temat: Re: Rabarbar do ciasta.
Od: Roman Rogóż <r...@s...krakow.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2017-06-16 o 17:34, XL pisze:
> Qrczak <q...@q...pl> wrote:
>> Dnia 2017-06-16 07:34, obywatel Roman Rogóż uprzejmie donosi:
>>> W dniu 2017-06-15 o 23:14, Jarosław Sokołowski pisze:
>>>> Animka pisze:
>>>>
>>>>>>> Przecież i tak Cię wszyscy widzą.
>>>>>> Nie wszyscy, nie wszyscy...
>>>>>
>>>>> Nie masz wyobraźni? :-)
>>>>
>>>> Pewnych rzeczy wolę sobie nie wyobrażać.
>>>>
>>>> Jarek
>>>>
>>> Ikselka w budyniu ?
>>
>> Usłyszeć, że ma się xl w gatkach i marudzić... No wiesz!!
>>
>
> Poruszasz bardzo delikatną kwestię - mentalność tego pana nie wskazuje na
> jakąkolwiek zawartość jego gatek, a co dopiero xl.
> Jakieś orzeszki - no moooooże... Obstawiam jednak całkowity brak...
> nabiału.
>
>
>
Hmm, tak daleko idące wnioski na podstawie dwóch słów "Ikselka w
budyniu" ? Szacun, a może coś o moich upodobaniach, awersjach,
światopoglądzie.
BTW mowa w wątku była o posypywaniu rabarbaru budyniem "W PROSZKU" i o
taką Ikselkę w proszku budyniowym mi chodziło, a grupa skręca od razu w
gatki. I kto tu jest napalony ? :|
|